Wanneer je als partners samen door het leven gaat of als collega's veel samenwerkt, is het vaak hard werken om in verbinding te blijven. En soms ga je dan liever uit verbinding. Je merkt dat je uit elkaar aan het groeien bent en dat je er alleen voor staat. Dit komt vaak vanuit pijn die al in je vroege jeugd is ontstaan. 

 

Wanneer je allebei bereid bent om samen te kijken naar elkaars pijnplekken, ga je meer begrijpen van elkaar, Dan lukt het om milder naar elkaar te kijken. En kunnen destructieve patronen doorbroken worden. Je kunt je verbinden op een diepere laag en daarmee bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te bespreken.

 

Ik werk ervaringsgericht en voornamelijk vanuit Emotionally Focused Therapy (EFT - Sue Johnson). 

 

  • Heb je samen het verlangen om de verbinding te herstellen? 
  • Wil je samen kijken naar de (destructieve) patronen?  
  • Met als doel weer echt contact te maken samen?

 

Praktijk Regine staat ook ingeschreven in het Register Christelijke Zorg. Dit betekent dat wanneer je een aanvullende verzekering hebt bij Pro Life een vergoeding krijgt voor relatietherapie.

 

Hou me vast training (vanuit EFT)

Een training om je partnerrelatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ training ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen! 

‘Houd me vast’ is een training van 8 avonden van 19.45 - 22.00 uur.  Je gaat op de avonden actief oefenen met je partner en tussendoor lees je het gelijknamige boek van Sue Johnson. De meerwaarde van de groep is dat je steun ervaart aan andere relaties en vind je herkenning en erkenning. 

Op dit moment draait er geen training. Binnenkort meer informatie

Bel of mail mij gerust als je vragen hebt.

Graag deel ik onderstaande filmpje van Brené Brown. Zij legt prachtig uit wat echt contact is en waarom dat zo helend is voor de ander. Beter kan ik het niet verwoorden: