Je kunt mij het beste omschrijven als sterk, verbindend en creatief. Inmiddels al wat jaren geleden besloot ik om onderweg te gaan, op zoek naar wie ik ten diepste ben. Ik ontdekte hoe ik vaak buiten mezelf aan het ‘overleven’ was, ik verloor m’n zogenaamde zelfvertrouwen en de balans was zoek. Doordat ik steeds meer ging begrijpen van mezelf, kwam er meer rust en acceptatie in me. Het intrigeert me wat mensen bezighoudt op de diepere laag.

 

Ik geloof in verandering van binnenuit. Door hier aandacht aan te geven, ervaar je wat het is, wat jou beweegt. Het verlangen om hier m’n werk van te maken, groeide meer en meer. Vandaar ook dat ik, na jarenlange ervaring in de zakelijke branche, ervoor koos me meer te gaan richten op het werken met mensen. Hieronder kun je lezen welke opleidingen ik heb gevolgd. 

 

Wie de weg van de zelfwording gaat, merkt aan wat voor gevaarlijk avontuur hij is begonnen. Het is het risico nemen. (Anselm Grün). Deze zin is zo kloppend aan hoe ik het ervaar! Het blijft mooi en spannend tegelijk om jezelf steeds meer serieus te nemen en daarvoor te gaan. Te kiezen om je te beschermen of juist je vleugels uit te slaan. Het klopt en toch...soms wil ik ook nog hard wegrennen.

 

Naast mijn werk bij Praktijk Regine, werk ik als coach bij Vivento in Hattem. 

Ik ben getrouwd met Edwin en ben moeder van 4 kinderen.

 

Gevolgde opleidingen / trainingen

Spectrum13: Ervaringsgericht therapeut

EFT relatietherapie: Training Emotionally Focused Therapy 

De polyvagaal theorie; werken met het zenuwstelsel 

NEM academy: EMDR basistraining

Con Amore: Psychosociale Basiskennis 

Bijscholing Narcisme

Bijscholing Spectrum; o.a. lijfwerk en boos / werken met schuld en schaamte / trauma en gewaarzijn / schematherapie / adem

Achtergrond: Office manager, Personeels- en facility management

Wat cliënten over mij zeggen:

"Regine is scherp en ze sloot altijd aan op wat ik wilde en dat was erg prettig. Zo werd het echt mijn traject en niet die van de coach."

Thomas

 

"Door Regine heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik meer voor mezelf op gaan komen. De oorzaak van mijn onzekerheid kwam uit een hoek die ik niet had verwacht. Regine wist de vinger op de zere plek te leggen. Dank je wel Regine voor de fijne gesprekken die ik met je mocht hebben en voor de mooie resultaten. Mede dankzij jou groei ik als secretaresse, maar ook als persoon.'

Irene

 

"Ik heb dit traject als zeer prettig ervaren, en ervaren dat Job hetzelfde is gebleven, maar dat ik door het traject de stap heb mogen nemen om naar mezelf te kijken, en mezelf heb mogen ontwikkelen. Vond het super dat Regine m’n coach is geweest het afgelopen half jaar. Kon me geen betere wensen!"

Job

 

 

 

"Samen naar Regine geweest, voelt eerst ongemakkelijk maar zij zorgde al snel dat wij ons allebei op ons gemak voelden.
Ze gaf de ruimte aan ons allebei om ons eigen stukje te kunnen vertellen en te verwerken. Maar ook in wat wij nodig hadden. Dit stemde zij iedere keer goed op ons af. Veel praktische adviezen gekregen die zeer helpend zijn geweest. 
Wij vinden dat Regine deskundig is, meelevend en ons goed heeft begeleid."
N. & L. 

 

"Ik heb hele fijne gesprekken met Regine gehad. Zij heeft mij weer het vertrouwen in mijzelf gegeven. Ik kom veel beter voor mijzelf op en het negatieve is weer om gedraaid naar het positieve. Regine nogmaals bedankt voor onze gesprekken."

Marina

 

"Ik heb de therapie door Regine als heel prettig ervaren, met veel invoelen, aansluiten en zien wat ik nodig had. Ik heb veel inzichten gekregen en er zijn processen in gang gezet voor verandering.,"

Miranda

 

 

 

"Veiligheid, verbondenheid en rust, dat zijn zaken die bij mij opkomen als ik denk aan mijn traject met Regine. Regine maakt het je onmiddellijk gemakkelijk, ze stelt gerust en geeft een welkom gevoel. Dit gevoel maakt dat je niet het gevoel bekruipt op een therapeutenstoel te zitten, maar dat je de ruimte hebt om alles kwijt te kunnen in een vertrouwde setting. Ook pijn en verdriet kan er bij Regine zijn, maar wat heel belangrijk is: ze weet het om te draaien tot iets waarmee je aan de slag kunt. In mijn sessies heb ik gemerkt dat ik door de veiligheid en de rust die Regine in het gesprek kan brengen de ruime voel om daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Voor mij werkte het goed dat ik na een sessie een terugkoppeling schreef en daar mijn leerpunten in verwerkte, waarop ik weer terug kon vallen vlak voor de volgende sessie. Op die manier is er een doorlopend traject, waar je ook na afloop nog weer op terug kan vallen. Al met al een heftig traject, dat veel met je doet als persoon en als functionaris. Ik kan het iedereen aanraden."

Marianne