“Veel van ons gedrag is een poging om onszelf te verdedigen en te beschermen tegen ongemakkelijke situaties, gevoelens en emoties. We proberen de angst die we voelen als gevolg van confrontatie met datgene dat we niet kunnen controleren, van ons af te schudden”, Bob Neimeyer. “Het vraagt nederigheid en bescheidenheid om het niet-weten en het feit dat we niet alles kunnen controleren onder ogen te zien en te omarmen.” 

  • Heb je het gevoel dat je klem zit of jezelf overeind aan het houden bent, thuis of op je werk? 
  • Voel je je machteloos of heb je letterlijk geen ademruimte meer?
  • Ben je angstig, ervaar je stress, zie je het even niet meer zitten?
  • Wil je graag kijken naar wie je echt bent, wil je leren kiezen, of meer leren over jezelf?

Al deze omstandigheden, kunnen veel energie kosten. Het is fijn om dan even bij iemand op adem te komen. Als psychosociaal therapeut ga ik graag met je onderweg.

 

Als coach stem ik graag af op jouw hulpvraag en/of de doelen waaraan je wilt werken. Dit doe ik op dezelfde manier als tijdens de therapie. Ik geloof dat jij je verbindt aan relaties op jouw manier, door wie je bent (geworden). Je wordt je bewust van de patronen in jouw relaties en deze neem je mee naar je werk en andersom. 

 

Er kan van alles zijn waarin je voelt dat je hulp nodig hebt. Ik wil je graag een plek bieden om te schuilen en om weer veerkrachtig te worden. Een stukje met je mee lopen in je proces om te kijken wie je bent en waarin je wilt groeien. 

 

Wil je weten hoe ik werk, klik dan hier

Bel of mail mij als je vragen hebt of wanneer je wilt weten of de therapie/coaching voor jou geschikt zou kunnen zijn.

Wees welkom met jouw verhaal!