Vanuit mijn ervaring houd ik ervan om mensen te trainen. Dit doe ik voornamelijk vanuit de wens van de klant.

Iedereen komt tijdens de training letterlijk in beweging en deze ervaring neem je weer mee in je dagelijkse leven. Daar zal het zich verder ontwikkelen en ontvouwen!

Ik en mijn maskers

Op 12 september 2023 starten we een nieuwe groep (vervolgdata; zie flyer). Deze training geef ik samen met Inge Visscher van www.ingevisscher.nl.

Voor wie?

Deze training is vooral bedoeld voor (HBO) geschoolde coaches/therapeuten. We gaan er dus vanuit dat je al een basisopleiding hebt als hulpverlener of ervaringsdeskundige bent. (Heb je hier vragen over, mail ons gerust)!

Je leert in deze training door ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen, meer begrijpen over blokkades in lichaam en geest en waar de oorsprong zit. Bekijk de flyer hiernaast, voor meer informatie. 

Deze training kan ook als teamtraining gegeven worden, vraag naar de mogelijkheden!

 

Houd me vast

Voor partnerrelaties

Een training om je partnerrelatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen! 

‘Houd me vast’ is een training van 8 avonden van 19.45 - 22.00 uur.  Je gaat op de avonden actief oefenen met je partner en tussendoor lees je het gelijknamige boek van Sue Johnson. Op dit moment draait er geen training. Binnenkort meer informatie.  

Andere thema's voor trainingen kunnen zijn: 

  • Verbinding tussen hoofd en hart / Luisteren naar je lichaam
  • Verbinding met jezelf en de ander
  • Opstellingen / psycho drama

 

Bel me gerust voor de mogelijkheden.