Vanuit mijn ervaring houd ik ervan om mensen te trainen. Dit doe ik voornamelijk vanuit de wens van de klant.

Iedereen komt tijdens de training letterlijk in beweging en deze ervaring neem je weer mee in je dagelijkse leven. Daar zal het zich verder ontwikkelen en ontvouwen!

Ik en mijn maskers

Op dit moment is er een groep onderweg. Een nieuwe groep start op 10 september 2024. Klik voor meer info op onze flyer. Deze training geef ik samen met Inge Visscher van www.ingevisscher.nl.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen, maar we verwachten wel een basiskennis in therapie of coaching. De training is namelijk vooral bedoeld voor (HBO) geschoolde coaches/therapeuten. We gaan er dus vanuit dat je al een basisopleiding hebt of nu volgt als hulpverlener of ervaringsdeskundige bent. (Heb je hier vragen over, mail ons gerust)!

Je leert in deze training door ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen, meer begrijpen over blokkades in lichaam en geest en waar de oorsprong zit. Bekijk de flyer hiernaast, voor meer informatie.

Deze training kan ook als teamtraining gegeven worden, vraag naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

Wat deelnemers zeggen over de training:

Wat een verrijkende training! Het heeft mij meer zicht gegeven op wat maakt dat ik me gedraag zoals ik me gedraag. Ook begrijp ik nu waar de verhoogde spanning vandaan komt die ik vaak ervaar in mijn lijf en de gevoelens die daarbij horen. Met name de opstellingen hebben me hierin enorm veel inzichten gegeven. Het helpt me te besluiten dat ik verandering wil brengen in bepaalde dynamieken en ik heb ervaren dat de kracht in me zit om dat te kunnen! In alle rust geven Inge en Regine de begeleiding vorm, liefdevol en zonder oordeel, steunend, uitnodigend en voorzichtig confronterend, waardoor er een veilige en open sfeer ontstaat en stappen gezet kunnen worden naar heelwording. Ik heb echt goud in handen, mijn dank is groot!

- Tineke - 

De Maskermaker is een enorme verrijking als het gaat om lichaamsgericht werken! Als coach ben ik telkens op zoek naar richting voor mijn cliënten, en deze training heeft enorm veel rijke en nieuwe tools gegeven om tot de kern te komen op vele manieren. Een aanrader als je graag met deze vorm van begeleiding wilt kennismaken en ook meteen wilt ervaren wat het met jou (en dus ook je cliënten) doet! Verrijkend dus, en Regine en Inge verzorgen deze training op maat, waardoor ook je eigen proces echt de ruimte krijgt!

- Anneleen - hulpverlener bij Zachte Bries

Houd me vast

Voor partnerrelaties

Een training om je partnerrelatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen! 

‘Houd me vast’ is een training van 8 avonden van 19.45 - 22.00 uur.  Je gaat op de avonden actief oefenen met je partner en tussendoor lees je het gelijknamige boek van Sue Johnson. Op dit moment draait er geen training. Binnenkort meer informatie.  

Andere thema's voor trainingen kunnen zijn: 

  • Verbinding tussen hoofd en hart / Luisteren naar je lichaam
  • Verbinding met jezelf en de ander
  • Opstellingen / psycho drama

 

Bel me gerust voor de mogelijkheden.